Gyógyító célok, gyógyító társ

A könyv, aminek segítségével le tudja tesztelni azt, hogy az a gondolat, amit programozásra használ valóban pozitív-e. De még sokkal több mindenhez is hozzájuthat ha elolvassa a könyvet…

Nem csak a verbális programozáshoz szükséges tesztet találja meg a könyvben, hanem a mentális – azaz a vizualizálásra szánt – képek tesztjét is olvashatja benne.

A gondosan kiválasztott és megalkotott célok gyógyító hatásúak. Kutatások azt találták, hogy ahol nincsenek célok, ott a test folyamatosan leépül és megbetegszik. Hogyan állítsunk fel célokat? Megtalálja a könyvben!

A megfelelő társ megtalálása jellemző lehet életünk korai szakaszában, míg később azon kell munkálkodni, hogy miként tarthatjuk meg boldogságban, egészségben a másikat. Az egészséges kapcsolatok kialakításának módszereiről olvashat a könyv második felében.

A könyv kiskereskedelmi ára az elmúlt 30 napban: 3690 Ft volt.

Coué tanácsadó képzésről itt olvashat.

Original price was: 3 690 Ft.Current price is: 2 500 Ft.

45 készleten

Akció!

örömteli Garancia


Könyveinkkel értéket teremtünk. Hiszünk a minőségben, ezért termékeinkre 100%-os kérdezés nélküli garanciát vállalunk 30 napig.

megbízható

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

Cégünk 1998 óta működik. Stabilitás, kiszámíthatóság számunkra is fontos. Ügyfélszolgálatunk telefonon munkaidőben, e-mailben 24 órában elérhető.

gyors szallitas

Gyors szállítás


Minden könyvet a rendelés másnapján átadunk a szállító cégnek. Ezután 2-3 munkanapon belül a kiválasztott könyve megérkezik. Ha bármi közbejön, értesítjük.

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

Az oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy a létező legnagyobb biztonságban tudja az adatait. 

gyógyító célok

Az élet 2 nagy területe 1 kötetben

Hallgatóink, klienseink, olvasóink százainak visszajelzéseiből azt láttuk, hogy ez az a két téma, ami rendkívüli módon izgatja az embereket és ez az a két terület, ahol a leginkább szükség van segítségre: a célok megvalósítása és a kapcsolatok.

Mit talál a könyvben?

Miről is szól pontosan ez a könyv?

Először is visszanyúlunk az alapokhoz. Azokhoz az alaptörvényekhez, melyeket Emil Coué alkotott meg az elme működéséről (Elméd gyógyító hatalma c. könyv), majd megmutatjuk ezen törvények gyakorlati alkalmazását.

Mindezt tesszük úgy, hogy a legmodernebb kutatások eredményeivel ötvözzük Coué módszerét. Megmutatjuk azt is, hogy mi az oka a sok sikertelenségnek, hiába való próbálkozásnak. A titok kulcsa – amit a pozitív gondolkodás történetében először a Képzeletkontroll módszer mondott ki -, hogy személyre szabottan kell a programozásra szánt gondolatokat kiválasztani és összeállítani, hogy azok sikerre vezessenek.

„Amilyen gondolat betölt, áthat és ural, az megvalósulni igyekszik, amennyiben ez emberileg lehetséges.” – hangzik Coué 1. törvénye a pozitív gondolkodással kapcsolatban. Ez az első alaptörvény, ami át kell hogy hassa annak a mindennapjait, aki eredményesen szeretne alkalmazni bármilyen pozitív gondolkodás módszert.

A második alaptörvény, hogy mindezt a saját személyiségéhez kell igazítania. Erre tökéletesen alkalmas eljárás a Lelki Kulcs teszt (Simonfalvy Tamás alapján), amely pontos végrehajtásának leírását is megtalálhatja a könyv lapjain.

 

Két könyvet vehet a kezébe most meg egy kötetben.

A megfelelő kapcsolat gyógyító ereje már régóta ismerős a gyógyításban, de a különböző célok is hatalmas gyógyító energiát képesek felszabadítani. A jól megválasztott cél képes az egészség irányába billenteni testünket, míg a rosszul összeválogatott vágyak betegítik azt.

Belenéznék a könyvbe. Lehet?

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Fontos kérdés!

Biztonságosan alkalmazhatja mindegyik gyakorlatot.

Amennyiben pszichoterápiás, pszichiátriai kezelés alatt áll, mindenképpen kérje ki kezelő terapeutája vagy orvosa véleményét a gyakorlatok alkalmazásáról. A stresszkezelő módszerek sok embernek segítettek, segíthetnek Önnek is, de kellő körültekintéssel kell alkalmazni. Ha bizonytalan, akkor kérjen egyéni konzultációt, tegye fel kérdéseit, örömmel állunk rendelkezésére.

KINEZIOLÓGIA

Érdemes a gyakorlatok alkalmazása előtt felkeresni a kineziológiában jártas szakembert és kikérni a véleményét. Adott esetben egy erre képzett kineziológus személyes programot tud összeállítani Önnek vagy gyermekének. Itt tájékozódhat részletesen.

GLS házhozszállítás:

A futár kiszállítást a GLS végzi. Munkanapokon 8-tól 17 óráig, a megadott email címre előző nap emailt küld. A kézbesítés napján a GLS emailben tájékoztat a csomag kézbesítési idejéről, 3 órás időablakról. Amennyiben nem lesz otthon, kérem hívja fel a megadott számot és egyeztessen a futárral az átvétel idejéről.
Ha nem tudja átvenni csomagját GLS futárunk 3 munkanapon keresztül megpróbálja Önnek kézbesíteni.

Elsőbbségi küldeményként adjuk fel csomagjainkat, ami azt jelenti hogy a GLS futár már másnap házhoz is viszi az elkészült rendelést.

FOXPOST csomagautomatába is kérheti könyvét!

A megrendelést követő legrövidebb időn belül elhelyezzük az automatába és a Foxpost értesítést küld, amikor átveheti a kiválasztott automatában.

Személyes átvételre van lehetőség.

Kizárólag előre egyeztetett időpontban – jellemzően hétvégén – a 1146 Budapest, Istvánmezei u. 2/b. szám alatti fejlesztőpontunkon.

Amennyiben Ön dunaújvárosi, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon és a 2400 Dunaújváros, Kohász u.8.fszt.2. szám alatti fejlesztőpontunkon át tudja venni személyesen a könyveket, de ezt egyeztetni kell előtte.

 

Ügyfélszolgálatunk telefonon munkaidőben, e-mailben 24 órában elérhető.

A futár cég egyedi küldemény azonosítóval dolgozik, így a könyvek útja nyomon követhető. Amennyiben a csomag elkeveredik, természetesen díjmentesen újra postázzuk azt Önnek.

Jogszabály szerint 14 napon belül kötelesek vagyunk visszavenni a könyvet.

Mi ezt kitoltuk 30 napra!

Ha élni szeretne ezzel a lehetőséggel, jelezze számunkra elérhetőségeinken.

A könyvet sérülésmentesen csomagolja be és küldje vissza részünkre.

Amint a könyv visszaérkezik, utaljuk Önnek a könyv árát.

Bankkártyás fizetés választása esetén a megrendelés leadása után a Pénztár oldalon tudja majd kiválasztani ezt a fizetési lehetőséget. Biztonságos és kényelmes fizetést biztosítunk.

Bankkártyával vagy Barion tárcával a Barion Payment Zrt. biztosítja. Működik előre feltöltött e-pénz egyenlegről, kártya nélkül is.
100% biztonságos és villámgyors.
A bankkártya adatait NEM ITT, hanem majd a Barion oldalán kell megadnia.
A Barion Payment Zrt., tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi, a 2011-es Elektronikus Pénzről szóló EU direktíva és a 2013. évi CCXXXV. törvény alapján. Engedély száma: H-EN-I-1064/2013 | Intézmény azonosító: 25353192

A GLS egy e-mailt és sms-t is küld az átvétel idejéről. Felhívhatja a futárt, hogy az átvétel időpontját pontosítani tudják.

De kérhet e-mailben időpont módosítást.