Affiliate program

Keress jutalékot az Egyensúlyért Bt. partnerprogramjához való csatlakozással! Ha a látogatót a te webhelyedről, Social Media felületeidről a www.lelkikulcs.hu oldalra irányítja, és a látogató vásárol, Te jutalékot kapsz.

Ez a program egyelőre a Dr. Robert Frost: Alkalmazott kineziológia c. könyvére érvényes. Minden értékesítés után 20% (jelenleg 1 800 Ft) jutalékot írunk jóvá számodra.

 

Hogyan működik?

Regisztráció – Töltsd ki a lenti űrlapot, hogy szeretnél résztvenni a programban.

Ezután regisztrálunk és megkapod az egyedi linkedet.

Megosztás – Oszd meg egyéni linkedet barátaiddal és hallgatóiddal a webhelyeden, a Social média felületeiden keresztül vagy akár levélben is kiküldheted!

Fizetés – Jutalékot kapsz, amikor az általad ajánlott személy vásárol.

Kezdd el!

További információért fordulj hozzám: kapcsolat@lelkikulcs.hu

 

További GYIK

Mi az az affiliate partnerprogram?

Az Affiliate Program egy online bevételmegosztó program, amely eszközöket biztosít Neked, hogy jutalékot kapj azzal, hogy egyszerűen egy egyedi linket kapsz az oldalunkra. Biztosítunk képeket is, amelyeket beilleszthetsz az oldaladra, SM felületeidre. A linkek hozzáadása másodpercekbe telik, még a kezdők számára is. Az Egyensúlyért Bt. gondoskodik az összes megrendelés teljesítéséről, a fizetés feldolgozásáról és az ügyfélszolgálati kérdésekről. Te százalékos részesedést kapsz az oldaláról származó összes eladásból. Amikor a jutalékod eléri a 10 000 Ft-ot, akkor értesítést küldünk számodra és számla ellenében kifizetjük számodra a jutalékod.

 

Hogyan jelentkezhetek?

Töltsd ki az online jelentkezési lapot.

Átnézzük a kérelmed. Elfogadás esetén kiküldjük az egyedi linked, amit azonnal meg is oszthatsz.

 

Milyen gyakran fogok kifizetéseket kapni?

A partnerek havi rendszerességgel kapnak kifizetést, amint elérik a 10 000 Ft minimális fizetési küszöböt.

 

Bárki lehet partner?

Az Lelki Kulcs könyvek és az Egyensúlyért Bt. minden olyan partnerrel szeretne együttműködni, amely összhangban van a márkánkkal, és érdekelt abban, hogy látogatóinak információt és hozzáférést biztosítson a Lelki Kulcs könyvek oldalon található könyvekhez. Azonban fenntartjuk a jogot a részvétel törlésére olyan okok miatt, mint a csalás, a gyűlölet-bűncselekmények és a pornográfia, vagy a programunk politikájának és követelményeinek be nem tartása.