Időkertész

Gondoltunk egy nagyot és úgy döntöttünk ideje összegeznünk az elmúlt 25 év Időkertészeinek a legfontosabb üzenetét és elkészítettük az új kiadványunkat:

IDŐKERtÉSZ

– felhangoló életreceptek

2022

Kiválogattuk itt-ott felfrissítettük azokat az Időkertész-írásokat, melyekben 25 év „időkertészes” élettapasztalata van a pozitív gondolkodással kapcsolatban, és az, hogy miképpen lehet azt megtanulni úgy, hogy az örökre a jószokásunkká váljon. Azokat az írásokat, melyektől erősödhet az élethez való pozitív hozzáállásunk.

3 100 Ft

Elfogyott

örömteli Garancia


Könyveinkkel értéket teremtünk. Hiszünk a minőségben, ezért termékeinkre 100%-os kérdezés nélküli garanciát vállalunk 30 napig.

megbízható

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

Cégünk 1998 óta működik. Stabilitás, kiszámíthatóság számunkra is fontos. Ügyfélszolgálatunk telefonon munkaidőben, e-mailben 24 órában elérhető.

gyors szallitas

Gyors szállítás


Minden könyvet a rendelés másnapján átadunk a szállító cégnek. Ezután 2-3 munkanapon belül a kiválasztott könyve megérkezik. Ha bármi közbejön, értesítjük.

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

Az oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy a létező legnagyobb biztonságban tudja az adatait. 

IDŐKERTÉSZ 4

Mit talál a könyvben?

Sokféleképpen hívják ezt a képességünket, nevezik pozitív beállítottságnak, derűlátásnak, életszeretetnek. Mindesetre ez a jövőbe vetett bizalom, ami az élet hajtóereje. Nélküle nem kelnénk fel reggel, nem vágnánk neki az ismeretlennek, nem történne semmi. Védelmez a veszélyekkel teli világunkban. Óriási a jelentősége, sorsdöntő. Fontos tehát törődnünk vele.

A dolog egyáltalán nem bonyolult. A lényeg, észrevenni a jót és nagyobb jelentőséget tulajdonítani neki, akkor lesz kerek a világ. Egészen egyszerű, gondolnánk, de a valóság rácáfol erre. Önvédelemből ugyanis az agyunk sokkal fogékonyabb, aktívabban reagál a kellemetlenségekre, mint a jóra. Mit lehet ilyenkor tenni? Megerősíteni a pozitív energiáinkat! Újra és újra, nap, mint nap egy életen át. Ez a jóra való ráhangolódás, valójában egy felhangoló, szeretetteljes folyamat.  Erre mutatott rá az Időkertész az elmúlt évek alatt, és segít ez alkalommal „intenzíven” akár örökre rászokni.

Az összefűzött írások olvasása már magában felhangoló, megnyugtató, gyógyító hatással bír. A legtöbb után néhány perces egyszerű, ám annál hatékonyabb gyakorlati részt illesztettünk. Ezeket kiemelten ajánljuk mindenki figyelmébe! Kevés ugyanis az információt ismerni. Mindig a gyakorláson áll vagy bukik el valaminek a képesség szinten való elsajátítása. A magunk módján ebben igyekszünk segíteni.

.Sokaknak sikerült már, csak el kell kezdeni! Utána „eteti magát”, mint egy finom étel.

A személyes tevőlegességet semmi nem képes felülírni, helyettesíteni. Más élmény egy virágbolti rózsát a vázába tenni, mint azt, amit magunk neveltünk.

Mindenki hasznát veheti ennek az extra kiadványnak, aki úgy érzi, nehéz életszakaszban van, és valamiből erőt merítene, de az is, aki egyszerűen szereti, ha jól érezi magát az életben.  Kezdetben jobb hangulat, egyre kevesebb aggodalom, mind jobb közérzet, egészség, vidámság, építő kapcsolatok, bizakodás majd bizonyosság észlelhető, majd menthetetlenül szokássá válik az éltető észjárás. Kevesebb gond, baj, gyorsabb kilábalás, kisebb sérülések.

Nem kell hozzá más, mint kitartás. E kiadvány minden részlete ezt táplálja és folytatásra késztet, mind a 112 oldalán. (ez alkalommal naptárrészek nélkül, méretei mint a 2021-es). Gyakorolni, gyakorolni, figyelni, érezni, gyakorolni….

Ez az Időkertész-esszencia bizonyosságot ad a felől, hogy semmi kétség, minden eszközünk meg van hozzá, hogy boldogan, jól létben éljük az életünket. Bátran használjuk magunkat!

Nekem bevált, jó így élni! – Lajos atyától tanultam, még 1992-ben, hála neki érte!

Köszönet azoknak, akik hűséges használói és rajtuk keresztül mind többekhez jut el az Időkertész szellemisége.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Fontos kérdés!

Biztonságosan alkalmazhatja mindegyik gyakorlatot.

Amennyiben pszichoterápiás, pszichiátriai kezelés alatt áll, mindenképpen kérje ki kezelő terapeutája vagy orvosa véleményét a gyakorlatok alkalmazásáról. A stresszkezelő módszerek sok embernek segítettek, segíthetnek Önnek is, de kellő körültekintéssel kell alkalmazni. Ha bizonytalan, akkor kérjen egyéni konzultációt, tegye fel kérdéseit, örömmel állunk rendelkezésére.

KINEZIOLÓGIA

Érdemes a gyakorlatok alkalmazása előtt felkeresni a kineziológiában jártas szakembert és kikérni a véleményét. Adott esetben egy erre képzett kineziológus személyes programot tud összeállítani Önnek vagy gyermekének. Itt tájékozódhat részletesen.

GLS házhozszállítás:

A futár kiszállítást a GLS végzi. Munkanapokon 8-tól 17 óráig, a megadott email címre előző nap emailt küld. A kézbesítés napján a GLS emailben tájékoztat a csomag kézbesítési idejéről, 3 órás időablakról. Amennyiben nem lesz otthon, kérem hívja fel a megadott számot és egyeztessen a futárral az átvétel idejéről.
Ha nem tudja átvenni csomagját GLS futárunk 3 munkanapon keresztül megpróbálja Önnek kézbesíteni.

Elsőbbségi küldeményként adjuk fel csomagjainkat, ami azt jelenti hogy a GLS futár már másnap házhoz is viszi az elkészült rendelést.

Személyes átvételre van lehetőség.

Kizárólag előre egyeztetett időpontban – jellemzően hétvégén – a 1094 Budapest, Tűzoltó u. 79. szám alatti fejlesztőpontunkon.

Amennyiben Ön dunaújvárosi, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon és a 2400 Dunaújváros, Kohász u.8.fszt.2. szám alatti fejlesztőpontunkon át tudja venni személyesen a könyveket, de ezt egyeztetni kell előtte.

 

Ügyfélszolgálatunk telefonon munkaidőben, e-mailben 24 órában elérhető.

A futár cég egyedi küldemény azonosítóval dolgozik, így a könyvek útja nyomon követhető. Amennyiben a csomag elkeveredik, természetesen díjmentesen újra postázzuk azt Önnek.

Jogszabály szerint 14 napon belül kötelesek vagyunk visszavenni a könyvet.

Mi ezt kitoltuk 30 napra!

Ha élni szeretne ezzel a lehetőséggel, jelezze számunkra elérhetőségeinken.

A könyvet sérülésmentesen csomagolja be és küldje vissza részünkre.

Amint a könyv visszaérkezik, utaljuk Önnek a könyv árát.

Bankkártyás fizetés választása esetén a megrendelés leadása után a Pénztár oldalon tudja majd kiválasztani ezt a fizetési lehetőséget. Biztonságos és kényelmes fizetést 2 szolgálattóval biztosítunk.

CIB Bank Zrt (jelenleg csak ez elérhető).

CIB Bank Zrt. H-1027 Budapest, Medve utca 4-14. H-1537 Pf. 394. Nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041004 Tevékenységi engedély száma: 957/1997/F, III/41. 044-10/2002. CIB Csoport Csoportos adószám: 17781028-5-44 Közösségi adószám: HU17781028 adószám: 10136915-4-44 https://net.cib.hu/jogi_nyilatkozat/index

Bankkártyával vagy Barion tárcával a Barion Payment Zrt. biztosítja. Működik előre feltöltött e-pénz egyenlegről, kártya nélkül is.
100% biztonságos és villámgyors.
A bankkártya adatait NEM ITT, hanem majd a Barion oldalán kell megadnia.
A Barion Payment Zrt., tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi, a 2011-es Elektronikus Pénzről szóló EU direktíva és a 2013. évi CCXXXV. törvény alapján. Engedély száma: H-EN-I-1064/2013 | Intézmény azonosító: 25353192

A GLS egy e-mailt és sms-t is küld az átvétel idejéről. Felhívhatja a futárt, hogy az átvétel időpontját pontosítani tudják.

De kérhet e-mailben időpont módosítást.