Alkalmazott Kineziológia

Az Alkalmazott kineziológia alapelveinek és gyakorlati alkalmazásának kézikönyve

Mindig is tudni akarta, hogyan működik az izomtesztelés?

A könyv egy olyan diagnosztikai módszer történetét, elméletét és gyakorlati alkalmazását mutatja be, amely a test és a psziché egyensúlyi állapotát kézi izomteszteléssel méri fel. Az izomtesztelés segítségével azonosíthatók a megoldásra váró strukturális problémák, mentális gondok vagy a test kémiai egyensúlyának zavarai, ideértve a táplálkozási hiányosságokat is. A szerző, a jelenleg is praktizáló specialista, Robert Frost, PhD, harminchárom tesztet mutat be a test különböző területeire, részletes leírást és magyarázatot adva az eljárásról, beleértve a problémás területek diagnosztikai és korrekciós technikáit, és mindezt fotókkal illusztrálja gyakorlati útmutatóként. A könyv nélkülözhetetlen forrás a kiropraktika, a fizioterápia, az ortopédia, a masszázs, a természetgyógyászat, a pszichológia és egyéb testközpontú terápiák tanulói és gyakorlói számára. Ez az új, átdolgozott kiadás négy új fejezetet tartalmaz, melyek a manuális medicina, az orthomolekuláris gyógyászat és a pszichológia területén született új felfedezéseket tárja az olvasó elé.

A könyv kiskereskedelmi ára az elmúlt 30 napban: 9500 Ft volt.

Original price was: 9 500 Ft.Current price is: 9 000 Ft.

8 készleten

Vedd meg együtt őket!

alkalmazott kineziológia borító
+
alkalmazott kineziológia kezelési terv
+
energetikai kineziológia-1
+
ÉSZKERÉKKAPCSOLÓ 1
Total: 21 100 Ft
Akció!

örömteli Garancia


Könyveinkkel értéket teremtünk. Hiszünk a minőségben, ezért termékeinkre 100%-os kérdezés nélküli garanciát vállalunk 30 napig.

megbízható

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

Cégünk 1998 óta működik. Stabilitás, kiszámíthatóság számunkra is fontos. Ügyfélszolgálatunk telefonon munkaidőben, e-mailben 24 órában elérhető.

gyors szallitas

Gyors szállítás


Minden könyvet a rendelés másnapján átadunk a szállító cégnek. Ezután 2-3 munkanapon belül a kiválasztott könyve megérkezik. Ha bármi közbejön, értesítjük.

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

Az oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy a létező legnagyobb biztonságban tudja az adatait. 

alkalmazott kineziológia borító hátsó

Mit talál a könyvben?

A könyv weboldala: www.alkalmazottkineziologia.hu

„Az Alkalmazott Kineziológia olyasvalami, amelynek végrehajtása a tudáson, fiziológiai tényeken és kiszámítható bizonyosságon alapul. Használandó, használható, a könyv pedig a használat módját és eszközeit kínálja.” – George J. Goodheart, DC, az Alkalmazott Kineziológia alapítója

Belenéznék a könyvbe. Lehet?

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Fontos kérdés!

Biztonságosan alkalmazhatja mindegyik gyakorlatot.

Amennyiben pszichoterápiás, pszichiátriai kezelés alatt áll, mindenképpen kérje ki kezelő terapeutája vagy orvosa véleményét a gyakorlatok alkalmazásáról. A stresszkezelő módszerek sok embernek segítettek, segíthetnek Önnek is, de kellő körültekintéssel kell alkalmazni. Ha bizonytalan, akkor kérjen egyéni konzultációt, tegye fel kérdéseit, örömmel állunk rendelkezésére.

KINEZIOLÓGIA

Érdemes a gyakorlatok alkalmazása előtt felkeresni a kineziológiában jártas szakembert és kikérni a véleményét. Adott esetben egy erre képzett kineziológus személyes programot tud összeállítani Önnek vagy gyermekének. Itt tájékozódhat részletesen.

GLS házhozszállítás:

A futár kiszállítást a GLS végzi. Munkanapokon 8-tól 17 óráig, a megadott email címre előző nap emailt küld. A kézbesítés napján a GLS emailben tájékoztat a csomag kézbesítési idejéről, 3 órás időablakról. Amennyiben nem lesz otthon, kérem hívja fel a megadott számot és egyeztessen a futárral az átvétel idejéről.
Ha nem tudja átvenni csomagját GLS futárunk 3 munkanapon keresztül megpróbálja Önnek kézbesíteni.

Elsőbbségi küldeményként adjuk fel csomagjainkat, ami azt jelenti hogy a GLS futár már másnap házhoz is viszi az elkészült rendelést.

FOXPOST csomagautomatába is kérheti könyvét!

A megrendelést követő legrövidebb időn belül elhelyezzük az automatába és a Foxpost értesítést küld, amikor átveheti a kiválasztott automatában.

Személyes átvételre van lehetőség.

Kizárólag előre egyeztetett időpontban – jellemzően hétvégén – a 1146 Budapest, Istvánmezei u. 2/b. szám alatti fejlesztőpontunkon.

Amennyiben Ön dunaújvárosi, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon és a 2400 Dunaújváros, Kohász u.8.fszt.2. szám alatti fejlesztőpontunkon át tudja venni személyesen a könyveket, de ezt egyeztetni kell előtte.

 

Ügyfélszolgálatunk telefonon munkaidőben, e-mailben 24 órában elérhető.

A futár cég egyedi küldemény azonosítóval dolgozik, így a könyvek útja nyomon követhető. Amennyiben a csomag elkeveredik, természetesen díjmentesen újra postázzuk azt Önnek.

Jogszabály szerint 14 napon belül kötelesek vagyunk visszavenni a könyvet.

Mi ezt kitoltuk 30 napra!

Ha élni szeretne ezzel a lehetőséggel, jelezze számunkra elérhetőségeinken.

A könyvet sérülésmentesen csomagolja be és küldje vissza részünkre.

Amint a könyv visszaérkezik, utaljuk Önnek a könyv árát.

Bankkártyás fizetés választása esetén a megrendelés leadása után a Pénztár oldalon tudja majd kiválasztani ezt a fizetési lehetőséget. Biztonságos és kényelmes fizetést biztosítunk.

Bankkártyával vagy Barion tárcával a Barion Payment Zrt. biztosítja. Működik előre feltöltött e-pénz egyenlegről, kártya nélkül is.
100% biztonságos és villámgyors.
A bankkártya adatait NEM ITT, hanem majd a Barion oldalán kell megadnia.
A Barion Payment Zrt., tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi, a 2011-es Elektronikus Pénzről szóló EU direktíva és a 2013. évi CCXXXV. törvény alapján. Engedély száma: H-EN-I-1064/2013 | Intézmény azonosító: 25353192

A GLS egy e-mailt és sms-t is küld az átvétel idejéről. Felhívhatja a futárt, hogy az átvétel időpontját pontosítani tudják.

De kérhet e-mailben időpont módosítást.