A stressz ára

Éljen városban, vidéken, legyen nő, férfi vagy gyerek, a stressz valamilyen mértékben és formában jelen van életében.

A vele való megküzdés képessége közvetlenül fejti ki hatását:

  • mindennapi jóllétére,
  • hangulatára,
  • jövővel kapcsolatos elképzeléseire,
  • és élete minőségére.

A stressz ára c. könyv a stresszkezelés technikáit ülteti át a gyakorlatba. A 15 fejezetben 15 konkrét gyakorlatot talál, azaz azonnal alkalmazható módszereket kaphat!

3 990 Ft

19 készleten

örömteli Garancia


Könyveinkkel értéket teremtünk. Hiszünk a minőségben, ezért termékeinkre 100%-os kérdezés nélküli garanciát vállalunk 30 napig.

megbízható

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

Cégünk 1998 óta működik. Stabilitás, kiszámíthatóság számunkra is fontos. Ügyfélszolgálatunk telefonon munkaidőben, e-mailben 24 órában elérhető.

gyors szallitas

Gyors szállítás


Minden könyvet a rendelés másnapján átadunk a szállító cégnek. Ezután 2-3 munkanapon belül a kiválasztott könyve megérkezik. Ha bármi közbejön, értesítjük.

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

Az oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy a létező legnagyobb biztonságban tudja az adatait. 

Stressz ára borító

A mindennapok során átélt stresszeinknek és a velük való megküzdésnek ára van. Hogy mekkora, azt legtöbb esetben az dönti el, hogy az adaptáció (alkalmazkodás) során alkalmazott stratégiáink mennyire működőképesek.

Ha rosszul, akkor az ár magas és a vámot drágán meg kell fizetnie érte:

Ha jól meg tud küzdeni, akkor ez az ár alacsonyabb.

Polyánki Balázs pszichológus könyvében arra keresi a választ, hogy mely tényezők befolyásolják az „átváltás árfolyamát” és hogyan tudja ezt önmaga számára kedvező módon befolyásolni.

Belenéznék a könyvbe. Lehet?

A fókusz három téma köré szerveződik.

1. Az első rész a stressz természetének világába nyújt bepillantást. Olyan mögöttes jelenségeket tár fel, amelyek miatt modern korunk emberéből pillanatok alatt őrjöngő lény válhat. Elsősorban az Ön életében előforduló fenyegetések, a stresszorok jellegzetességeit és az azokra adott közvetlen reakciók hátterét írja le. Érthetővé teszi, hogy miért billen ki egyensúlyából, amikor például megbetegszik, megtámadják vagy ha lelki nyugalmát fenyegetve érezi.

2. A második részben a stressz folyamata tárul fel Ön előtt. A fenyegető helyzettel való megbírkózás során kialakuló testi változásokkal kapcsolatos kérdések kerülnek megválaszolásra. Alaposan elemzésre kerül az a belső kiértékelés is, ami meghatározza azt, hogy mekkora stresszt él át egy konkrét helyzetben. A viselkedés mögött megbújó érzelmi hajtóerők is ebben a részben ismerhetők meg.

3. A harmadik rész a megküzdésre fókuszál. Megmutatja, hogy a stresszorokon való felülkerekedéshez milyen stratégiákat használhat. Leírja hogyan lesznek e praktikákból szokások, amelyek végül életmódja kialakulásáért lesznek felelősek. A teljesítményközpontúságot harsogó társadalmunk zajában elvesztő olyan területekre is fényt vet, mint az öröklődés, a várandósság alatti stressz és a korai hatások. Itt tárulnak fel az egyéni különbségekért felelős változók és a társas támogatottság megküzdésben játszott kulcs szerepe is.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Fontos kérdés!

Biztonságosan alkalmazhatja mindegyik gyakorlatot.

Amennyiben pszichoterápiás, pszichiátriai kezelés alatt áll, mindenképpen kérje ki kezelő terapeutája vagy orvosa véleményét a gyakorlatok alkalmazásáról. A stresszkezelő módszerek sok embernek segítettek, segíthetnek Önnek is, de kellő körültekintéssel kell alkalmazni. Ha bizonytalan, akkor kérjen egyéni konzultációt, tegye fel kérdéseit, örömmel állunk rendelkezésére.

KINEZIOLÓGIA

Érdemes a gyakorlatok alkalmazása előtt felkeresni a kineziológiában jártas szakembert és kikérni a véleményét. Adott esetben egy erre képzett kineziológus személyes programot tud összeállítani Önnek vagy gyermekének. Itt tájékozódhat részletesen.

GLS házhozszállítás:

A futár kiszállítást a GLS végzi. Munkanapokon 8-tól 17 óráig, a megadott email címre előző nap emailt küld. A kézbesítés napján a GLS emailben tájékoztat a csomag kézbesítési idejéről, 3 órás időablakról. Amennyiben nem lesz otthon, kérem hívja fel a megadott számot és egyeztessen a futárral az átvétel idejéről.
Ha nem tudja átvenni csomagját GLS futárunk 3 munkanapon keresztül megpróbálja Önnek kézbesíteni.

Elsőbbségi küldeményként adjuk fel csomagjainkat, ami azt jelenti hogy a GLS futár már másnap házhoz is viszi az elkészült rendelést.

FOXPOST csomagautomatába is kérheti könyvét!

A megrendelést követő legrövidebb időn belül elhelyezzük az automatába és a Foxpost értesítést küld, amikor átveheti a kiválasztott automatában.

Személyes átvételre van lehetőség.

Kizárólag előre egyeztetett időpontban – jellemzően hétvégén – a 1146 Budapest, Istvánmezei u. 2/b. szám alatti fejlesztőpontunkon.

Amennyiben Ön dunaújvárosi, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon és a 2400 Dunaújváros, Kohász u.8.fszt.2. szám alatti fejlesztőpontunkon át tudja venni személyesen a könyveket, de ezt egyeztetni kell előtte.

 

Ügyfélszolgálatunk telefonon munkaidőben, e-mailben 24 órában elérhető.

A futár cég egyedi küldemény azonosítóval dolgozik, így a könyvek útja nyomon követhető. Amennyiben a csomag elkeveredik, természetesen díjmentesen újra postázzuk azt Önnek.

Jogszabály szerint 14 napon belül kötelesek vagyunk visszavenni a könyvet.

Mi ezt kitoltuk 30 napra!

Ha élni szeretne ezzel a lehetőséggel, jelezze számunkra elérhetőségeinken.

A könyvet sérülésmentesen csomagolja be és küldje vissza részünkre.

Amint a könyv visszaérkezik, utaljuk Önnek a könyv árát.

Bankkártyás fizetés választása esetén a megrendelés leadása után a Pénztár oldalon tudja majd kiválasztani ezt a fizetési lehetőséget. Biztonságos és kényelmes fizetést biztosítunk.

Bankkártyával vagy Barion tárcával a Barion Payment Zrt. biztosítja. Működik előre feltöltött e-pénz egyenlegről, kártya nélkül is.
100% biztonságos és villámgyors.
A bankkártya adatait NEM ITT, hanem majd a Barion oldalán kell megadnia.
A Barion Payment Zrt., tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi, a 2011-es Elektronikus Pénzről szóló EU direktíva és a 2013. évi CCXXXV. törvény alapján. Engedély száma: H-EN-I-1064/2013 | Intézmény azonosító: 25353192

A GLS egy e-mailt és sms-t is küld az átvétel idejéről. Felhívhatja a futárt, hogy az átvétel időpontját pontosítani tudják.

De kérhet e-mailben időpont módosítást.