A gyógyító erő

A pozitív gondolkodás törvényeinek összefoglalása és átültetése a gyakorlatba rendkívül FONTOS ahhoz, hogy biztonságban és eredményesen tudjuk használni a módszert!

A könyv 3 részben foglalja össze az alapelveket:

  1. A gyógyító erő felszabadítása:miként tudjuk ezt az erőt felszínre hozni magunkban.
  2. Gyógyító technikák és ráhatások konkrét betegségek kapcsán
  3. A gyógyítás forrása: kitekintés, javallatok, ellenjavallatok.

Coué tanácsadó képzésről itt olvashat.

5 400 Ft

14 készleten

örömteli Garancia


Könyveinkkel értéket teremtünk. Hiszünk a minőségben, ezért termékeinkre 100%-os kérdezés nélküli garanciát vállalunk 30 napig.

megbízható

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

Cégünk 1998 óta működik. Stabilitás, kiszámíthatóság számunkra is fontos. Ügyfélszolgálatunk telefonon munkaidőben, e-mailben 24 órában elérhető.

gyors szallitas

Gyors szállítás


Minden könyvet a rendelés másnapján átadunk a szállító cégnek. Ezután 2-3 munkanapon belül a kiválasztott könyve megérkezik. Ha bármi közbejön, értesítjük.

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

Az oldalunkon minden szükséges lépést megtettünk, hogy a létező legnagyobb biztonságban tudja az adatait. 

A gyógyító erő

ÖNNEK SZÓL A KÖNYV, HA EZEKRE A PROBLÉMÁKRA KERES MEGOLDÁST

Belenéznék a könyvbe. Lehet?

Tartalomjegyzék

Olvasótájékoztató……………………………………………………………….5

  1. könyv: A gyógyító erő felszabadítása……………………6

Az egyensúly gyógyító hatalma …6, Az elvben örökölhető betegségek …8, A nyers szuggesztív erő növelése …12, A gyógyító képesség a hatalmunkban van …16, A betegségek lelki okai …22, Az előítélet …26, Autoszuggesztiós védőoltás …31, Kérdések és válaszok …35, Autoszuggesztió és disszonancia …45, A gondolatok és érzelmek hatalma …48, Azonnali helyes döntés technika …51, Gondolatok és utasítások Coué előadásából …54, Önszuggesztió …58, Hipnózis és szuggesztió a mindennapi életben …66, Az endokrinológia …74, Őserők az emberi lélekben …77

  1. könyv: Gyógyító technikák és ráhatások konkrét betegségek kapcsán ………………………………………87

Dadogás …87, Cukorbaj …89, Gyulladásos megbetegedések …91, A szem betegségei, bélproblémák …95, Epeproblémák …100, Kedélybetegség, negatív élethullám …105, A “felelősség” betegségek …116, Magas vérnyomás, szívproblémák …119, Magas vérnyomás és pozitív utópiák …121, Kopaszság, hajhullás …128, Fogbetegségek …129, Hát és gerincproblémák …130, Májbetegségek …134, Asztma …140, Leukémia …146, A kövérség problémaköre …152, A gyógyító személy hatalma …160, A gyógyító hatalom …160, Az autoszuggesztió tanításának misztériuma …165, A karizma …169, A szónoki karizma …171,  A meggyőzés karizmája …172, A motivációk …173, Az intuíció …176, Szakmai tudás és műveltség …178

III. könyv: A gyógyítás forrása…………………………181

Coué személye és módszere …181, A módszer dióhéjban …182, A gyógyulás és javulás lehetőségei …183, Ellenjavallatok …185, A Coué módszer és a mélylélektani …187, Miért működik a módszer? …187, Akarat és vegetatív idegrendszer …188, A probléma …191, A várakozással együtt járó félelem …194, Az ellenkező hatást kiváltó erőfeszítésről …195, A gondolkodás veszélyei …197, A természet gyógyító ereje …198, A lazítás …199, A vegetatív idegrendszer …203, Az alapformula …205, Mélylélektani összefüggések …207, A remény mechanizmusa …208, Szunnyadó erők és negatív szuggesztiók …212,  Coué sikerének titka …216, Figyelmen kívül hagyás …218, Coué és az autogén tréning …219, Coué és Kneipp …221, Az élet értelme …223, Melléklet …223

Mit mondanak a könyvről?

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Fontos kérdés!

Biztonságosan alkalmazhatja mindegyik gyakorlatot.

Amennyiben pszichoterápiás, pszichiátriai kezelés alatt áll, mindenképpen kérje ki kezelő terapeutája vagy orvosa véleményét a gyakorlatok alkalmazásáról. A stresszkezelő módszerek sok embernek segítettek, segíthetnek Önnek is, de kellő körültekintéssel kell alkalmazni. Ha bizonytalan, akkor kérjen egyéni konzultációt, tegye fel kérdéseit, örömmel állunk rendelkezésére.

KINEZIOLÓGIA

Érdemes a gyakorlatok alkalmazása előtt felkeresni a kineziológiában jártas szakembert és kikérni a véleményét. Adott esetben egy erre képzett kineziológus személyes programot tud összeállítani Önnek vagy gyermekének. Itt tájékozódhat részletesen.

GLS házhozszállítás:

A futár kiszállítást a GLS végzi. Munkanapokon 8-tól 17 óráig, a megadott email címre előző nap emailt küld. A kézbesítés napján a GLS emailben tájékoztat a csomag kézbesítési idejéről, 3 órás időablakról. Amennyiben nem lesz otthon, kérem hívja fel a megadott számot és egyeztessen a futárral az átvétel idejéről.
Ha nem tudja átvenni csomagját GLS futárunk 3 munkanapon keresztül megpróbálja Önnek kézbesíteni.

Elsőbbségi küldeményként adjuk fel csomagjainkat, ami azt jelenti hogy a GLS futár már másnap házhoz is viszi az elkészült rendelést.

FOXPOST csomagautomatába is kérheti könyvét!

A megrendelést követő legrövidebb időn belül elhelyezzük az automatába és a Foxpost értesítést küld, amikor átveheti a kiválasztott automatában.

Személyes átvételre van lehetőség.

Kizárólag előre egyeztetett időpontban – jellemzően hétvégén – a 1146 Budapest, Istvánmezei u. 2/b. szám alatti fejlesztőpontunkon.

Amennyiben Ön dunaújvárosi, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon és a 2400 Dunaújváros, Kohász u.8.fszt.2. szám alatti fejlesztőpontunkon át tudja venni személyesen a könyveket, de ezt egyeztetni kell előtte.

 

Ügyfélszolgálatunk telefonon munkaidőben, e-mailben 24 órában elérhető.

A futár cég egyedi küldemény azonosítóval dolgozik, így a könyvek útja nyomon követhető. Amennyiben a csomag elkeveredik, természetesen díjmentesen újra postázzuk azt Önnek.

Jogszabály szerint 14 napon belül kötelesek vagyunk visszavenni a könyvet.

Mi ezt kitoltuk 30 napra!

Ha élni szeretne ezzel a lehetőséggel, jelezze számunkra elérhetőségeinken.

A könyvet sérülésmentesen csomagolja be és küldje vissza részünkre.

Amint a könyv visszaérkezik, utaljuk Önnek a könyv árát.

Bankkártyás fizetés választása esetén a megrendelés leadása után a Pénztár oldalon tudja majd kiválasztani ezt a fizetési lehetőséget. Biztonságos és kényelmes fizetést biztosítunk.

Bankkártyával vagy Barion tárcával a Barion Payment Zrt. biztosítja. Működik előre feltöltött e-pénz egyenlegről, kártya nélkül is.
100% biztonságos és villámgyors.
A bankkártya adatait NEM ITT, hanem majd a Barion oldalán kell megadnia.
A Barion Payment Zrt., tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi, a 2011-es Elektronikus Pénzről szóló EU direktíva és a 2013. évi CCXXXV. törvény alapján. Engedély száma: H-EN-I-1064/2013 | Intézmény azonosító: 25353192

A GLS egy e-mailt és sms-t is küld az átvétel idejéről. Felhívhatja a futárt, hogy az átvétel időpontját pontosítani tudják.

De kérhet e-mailben időpont módosítást.